Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΑΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Ταχ. Δ/νση : Αγ. Κήρυκας
Τ.Κ. – Πόλη : 29100 – Ζάκυνθος
Τηλέφωνο: 26950 61000
Φαξ: 26950 61000

ΠΡΟΣ: ΔΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΔΗΜΟ ΑΡΚΑΔΙΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΕΛΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΕΠΑΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ζάκυνθος 21/10/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος καθηγητών του ΕΠΑΛ Ζακύνθου συγκεντρώθηκε σήμερα Πέμπτη 21-10-2010 και συζήτησε τα προβλήματα της σχολικής κοινότητας που τον αφορούν.
Ο Σύλλογος αναγνωρίζει το δίκαιο του αιτήματος της αγωνιζόμενης μαθητικής κοινότητας να διεκδικούν κατάλληλα κτήρια και σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια, κρίνει όμως ότι οι διεκδικήσεις αυτές μπορούν να διευθετηθούν από ένα ανοιχτό σχολείο, καθώς σε ένα σχολείο κλειστό δύνανται να εμφιλοχωρήσουν αλλότριες προς την εκπαιδευτική κοινότητα πρακτικές. Θεωρούμε δε ότι τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας αντιμετωπίζονται με την κοινή δράση μαθητών, γονέων και καθηγητών.
Καταγγέλλουμε την αδιαφορία και κωλυσιεργία των υπευθύνων, του Υπουργείου Παιδείας και του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων, τους οποίους θεωρούμε βασικούς υπαίτιους της κατάστασης και δευτερευόντως τους τοπικούς φορείς Δήμο Αρκαδίων και Νομαρχία Ζακύνθου για θέματα συντήρησης, γιατί από το 2006 και μετά έχουν δώσει πλούσιες υποσχέσεις χωρίς ποτέ να τις υλοποιούν.
Απαιτούμε άμεσα τη συνέχιση των εργασιών και τη σύντομη ολοκλήρωσή τους έτσι ώστε να διασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες μάθησης και διδασκαλίας.

Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος καθηγητών του ΕΠΑΛ Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου